top of page

lør. 08. okt.

|

Gymnastikkens Hus

GA Seminar

Kurset er opbygget så der bliver mulighed for at fordybe sig uanset om man underviser i alle tre discipliner eller man er specialiseret.

Registration is closed
See other events

Time & Location

08. okt. 2022 09.30 – 20.00

Gymnastikkens Hus, Holmegårdsvej 102, 2980 Kokkedal, Denmark

About the Event

Kurset er opbygget så der bliver mulighed for at fordybe sig uanset om man underviser i alle tre discipliner eller man er specialiseret.

Vi har valgt at målrette vores kursus mod micro og minitrænere. Ved at vores udgangspunkt er tættere på hinanden vil diskussioner og sparring også være med ligestillede. Hvis man vil have maksimalt ud af kurset anbefaler vi at man tager afsted med sit trænerteam.

Kurset foregår i flere forskellige spor. Vi skal blandt andet arbejde med mental træning, teknisk træning for rytme og spring, og fysisk træning. Det er vigtigt for os at man går fra modulerne med noget håndgribeligt, noget du kan bruge i din træning.

Vi har valgt at holde prisen lav for at så mange som muligt har mulighed for at dygtiggøre sig. For en fuld dags kursus inkl. forplejning bliver det 1.495 kr.

I mange kommuner er det muligt at søge kursus refusion, hvis du er i tvivl om hvordan reglerne er i din kommune hjælper vi gerne med at finde informationen. Ved tilmelding af 5-9 personer giver vi 10% rabat og ved 10+ personer giver vi 15% rabat.

----

Schedule


 • 30 minutter

  Velkomst

  Balkon

 • 1 time 30 minutter

  M1 - De rytmiske grundsten

  Rytmesal
15 more items available

Tickets

 • Normal billet

  1.495,00 kr.
  +37,38 kr. service fee

Total

0,00 kr.

Share This Event

bottom of page