top of page

lør. 09. okt.

|

Vejstrup Efterskole

Rytmeriet - Liga

Rytmetrænerkursus for trænere som har hold i Liga. Vi skal arbejde både praktisk og teoretisk med rytmisk gymnastik og rytmiske elementer. *Det er muligt at søge kursustilskud i de fleste kommuner. Hvis du er i tvivl, så kontakt os og så hjælper vi med at undersøge det.

Registration is Closed
See other events
Rytmeriet - Liga
Rytmeriet - Liga

Time & Location

09. okt. 2021 10.00 – 17.00

Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, 5882 Vejstrup, Denmark

About the Event

Kurset her er er en videreudvikling som følge af den feedback vi har fået fra deltagerne på Rytmetrænerkurserne sidste år. Derfor har vi valgt at dele det med Talent og Danmarksserie sammen og så Liga for sig. Vi glæder os til sammen med jer at dykke ned i reglementet og udvide jeres værktøjskasse.

Kurset indeholder en gennemgang af det nye Code of Points med tilhørende appendix. Vi tager dig med igennem ændringer og giver dig et indblik i de nye justeringer, som kan være relevante at foretage i træningshallen og i din konkurrenceserie.

Du vil blive præsenteret for vores tanker og prioriteringer med afsæt i reglementet. Derudover vil vi arbejde med bevægelsesfærdigheder og momentopbygning i praksis med udgangspunkt i ændringerne i reglementet.

Vi kommer til at arbejde med forskellige hovedområder og grundtræning af disse områder. Derudover vil vi også arbejde med 2 slags sekvenser, hvoraf den ene blive simpel og den anden med meget dynamik. Der kommer til at være selvstændigt gruppearbejde med udgangspunkt i sekvenserne.

Ved basis i momentopbygning kommer vi til at arbejde med forskellige stationer til det samme moment som underinddeles i de 3 hovedområder: Styrke, smidighed og teknik.

Tickets

  • Early bird

    Spar 10% ved at købe Early Bird

    1.495,00 kr.
    +37,38 kr. service fee

Total

0,00 kr.

Share This Event

bottom of page